Haluatko jälleenmyyjäksi?

Tenzi on ollut Suomessa vuodesta 2019 aluksi yhden myyntipisteen voimin testattavana.
Kolmen vuoden kuluttajatestien ja palautteiden perusteella olemme nyt varmoja Tenzi ProDetailing sarjan soveltuvuudesta tänne pohjolan kylmiin olosuhteisiin, joissa aina ei paista aurinko ja maalipinnat joutuvat veden, jään, suolan ja auringon rasitukselle ja näin ollen vaatimustaso autonhoitotuotteille on kovempi kuin esim. Tenzin omalle Detailing -tuoteperheelle, joka on hyvä, mutta suunniteltu enemmänkin keskieurooppaan ja heidän olosuhteisiin. Tenzin tuotteet ovat hintavampia kuin muut kilpailevat tuotteet, mutta siihen on perusteltu syy mm. siksi, että me teemme ovat kaavat ja meillä on oma tuotantolinja, jossa tuotteet ja kaavat kehitetään, testataan ja purkitetaan.
Me emme jäljittele muita tuotteita, vaan tuotteemme ovat täysin omalaatuisia ja meidän itse kehittämiämme. Tenzi ProDetailer QuartzShampoo on Euroopassa hyvin tunnettu erikoisautojen ja erikoisautofiksaamoiden käyttämä tuote, sillä sille ei ole markkinoilla kilpailevaa tuotetta. Tenzi Prodetailer tuoteperhe koostuu 46 tuotteesta, joten sinun ei tarvitse tilata eri merkkisiä tuotteita sieltä täältä vaan ne löytyvät kaikki meiltä.

Jälleenmyyntejä myönnetään pääsääntöisesti yksi per kaupunki, mutta joissakin tapauksissa niitä voi olla 2 tai 3: kin, joten jos haluat autonhoitotuotteiden kuninkaan itsellesi, lähetä meille hakemus osoitteeseen myynti@hrh.fi ja kerro millainen yritys teillä on ja millainen asiakaskunta. Liitä hakemukseen kuvat myymälästäsi ja liikkeen julkisivusta sijainti tietoineen.

Ota yhteyttä myyntiimme niin keskustellaan lisää!
myynti@hrh.fi tai soita numeroon 09 347 8040

Jälleenmyyjät

BestDrive Suutarila

Henrik Forsiuksen tie 39, 00750 Helsinki | tel. 09 347 8040 | https://www.helsinginrengashotelli.fi/

Nordic Motors Rovaniemi

Marttiinintie 6, 96300 Rovaniemi | 0405049315 | https://nordicmotors.fi/

Keravan Kaarto-Rengas Oy

Lintulammenkatu 8, 04250 Kerava | 09 271 3733 | https://www.kaartorengas.fi/

Suomen Työkalu Oy (verkkotilaukset)

Neste Espoo Muurala

Nimismiehenpelto 1, 02770 | ESPOO | (09) 859 3900 || https://www.nestemuurala.fi/

Tietoa meistä

Olemme erittäin kokenut teollisuuden- ja autonhoitokemikaalien Tenzi -tuoteperheen valmistaja
TENZI on puolalainen ammattikemikaalien valmistaja, joka on toiminut markkinoilla yli 20 vuoden ajan. Meiltä on alusta asti ohjannut motto ”laatu edellä”, jonka vahvistavat saamamme lukuisat sertifikaatit ja palautteet ympäri maailmaa. Teemme yhteistyötä eri alojen toimijoiden kanssa lähes viidestäkymmenestä eri maasta ympäri maailmaa. Työllistämme suoraan yli 70 pätevää työntekijää nykyaikaisissa laboratorioissa, koulutuskeskuksissa, toimistoissa sekä tuotanto- ja varastotiloissa sekä välillisesti satoja jälleenmyyjiämme ympäri Eurooppaa. 5000 neliön tehtaamme sijaitsee Puolan Dolujessa.

Katso video
Scroll to Top